[HERINNERING] Heeft u de enquête verbetering rijscholenbranche al ingevuld?

Laatste update 08 januari 2021 Leestijd: 2 min

Eind vorig jaar bent u door IBKI uitgenodigd om de enquête in te vullen over verbeteringen in de rijscholenbranche. Heeft u deze nog niet ingevuld? Dan heeft u nog tot 11 januari de tijd om dat te doen. De link naar de enquête vindt u ook in dit bericht.

Een commissie onder leiding van Emile Roemer doet momenteel onderzoek naar mogelijke verbeteringen in de rijscholenbranche. Geregistreerde WRM-certificaathouders hebben eerder een uitnodiging van IBKI gekregen om een enquête in te vullen over een aantal verbeteringsopties. BOVAG roept u op om via deze weg uw mening te geven. De enquête kan tot maandag 11 januari 2021 worden ingevuld. Invullen kost ca. 10 minuten van uw tijd. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. De uitkomsten van de enquête zullen worden verwerkt in het advies, dat Emile Roemer eind februari 2021 aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat verwacht uit te brengen.

Om ook personen die niet in het bezit zijn van een WRM-certificaat in de gelegenheid te stellen hun mening te geven, is de enquête ook via onderstaande link beschikbaar. WRM-certificaathouders die onverhoopt geen persoonlijke uitnodiging hebben gekregen via IBKI kunnen ook van deze link gebruik maken:

Naar de enquête
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring