[HERINNERING] Heeft u zich al aangemeld voor de BOVAG Caravantraining?

Laatste update 08 april 2021 Leestijd: 2 min

Onlangs heeft BOVAG rijschoolhouders een e-mail gestuurd over de vernieuwde BOVAG Caravantraining. Een mooie kans voor u om uw aanbod uit te breiden. Aanmelden kan nog tot halverwege april.

Vorig jaar zijn de verkopen van caravans weer gestegen en ook voor 2021 verwachten we dat door COVID-19 meer mensen met de caravan op vakantie zullen gaan. Uit ervaring weten we dat veel consumenten het best spannend vinden om met de caravan op pad te gaan. Om deze reden hebben wij de BOVAG Caravantraining in een nieuw jasje gegoten! 

Beschikbare materialen

BOVAG heeft samen met een aantal leden een draaiboek voor de training ontwikkeld. Hier zullen op korte termijn nog flyers, een bewijs van deelname en instructiefilmpjes aan worden toegevoegd. Ook zal er op bovag.nl een speciale pagina worden geplaatst met informatie over het rijden met de caravan. Via deze pagina zullen wij consumenten actief gaan doorverwijzen naar BOVAG-leden die deze training aanbieden.

WRM-BE-certificaat

Het goed aankoppelen en beladen van de caravan is cruciaal om veilig op pad te gaan. Om deze reden zijn wij van mening dat het noodzakelijk is dat de instructeur die de training gaat geven een WRM-BE-certificaat heeft.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar rijscholen@bovag.nl. Dan zorgen wij dat consumenten die zich op bovag.nl op een caravantraining oriënteren naar u kunnen worden doorverwezen. Alle reeds beschikbare documentatie voor de training is te vinden op mijn.bovag.nl/caravantraining. Ook de instructiefilmpjes zullen hier straks worden geplaatst. U kunt zich aanmelden tot halverwege april 2021. 

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze per e-mail sturen naar rijscholen@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring