Autohuis Rijen wint Auto’s de Baas Team Challenge, nog één kans om mee te doen

Laatste update 24 november 2020 Leestijd: 2 min

De medewerkers van Autohuis Rijen hebben de eerste prijs van de Auto’s de Baas Team Challenge gewonnen. Zij gaan met hun hele team een dag racen op het circuit van Zandvoort, bij Bleekemolen Race Experience. Hans Joosten (BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) reikte de prijs vrijdag 20 november uit aan het trotse team. Ook mooie prijzen winnen? U heeft nog één kans om mee te doen.

Naast Autobedrijf Rijen vielen tijdens deze derde trekking nog vier andere bedrijven in de prijzen:
  • De geheel verzorgde barbecue voor het hele team is gewonnen door Autoservice HDW in Heerenveen. 
  • De geheel verzorgde escaperoom in het eigen bedrijf gaat naar Autobedrijf Franken in Nunspeet (prijs ter beschikking gesteld door OOMT).
  • De professionele Bosch accuboormachine is voor Bosch Car Service SRT Biddinghuizen (prijs ter beschikking gesteld door Fource).
  • De voetbaltafel is voor Autobedrijf J. van Zeist in Apeldoorn (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group). 
BOVAG feliciteert alle winnaars met hun prijzen. 

Laatste kans om mee te doen en te winnen

Er is nog één trekking van de Auto’s de Baas Team Challenge op 17 december, en dus nog één kans om mooie prijzen te winnen voor het hele team. Meedoen met de Team Challenge is niet alleen leuk, maar ook eenvoudig. Ga naar autosdebaas.nl, beantwoord de zeven vragen en upload een leuke teamfoto. De juiste antwoorden kunt u allemaal vinden op autosdebaas.nl. Het kost niet meer dan vijf minuten tijd. Ga dus snel aan de slag! Per bedrijf mag één inzending ingestuurd worden. 

Ga naar autosdebaas.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring