BOVAG lanceert nieuwe opleidingen voor poetsbedrijven

Laatste update 13 september 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft samen met leden en brancheopleider VOC nieuwe opleidingen ontwikkeld, die bijdragen aan de kennis en kwaliteit van autopoetsers. Dit was een verzoek van leden, die aangaven behoefte te hebben aan een duidelijke branchestandaard. Met deze opleidingen kunnen poetsbedrijven ook naar hun klanten laten zien dat ze erkende poetsers in dienst hebben. Tijdens de Leden-bezoeken-ledendag op 20 juni heeft BOVAG al een inkijkje gegeven in de nieuwe opleidingen. De eerste trainingsdagen gaan in november van start.

BOVAG staat voor professionaliteit en kwaliteit, en ook BOVAG-poetsbedrijven kunnen dit dankzij de opleiding nog beter uitdragen. De opleidingen zijn praktisch ingestoken en sluiten goed aan op de praktijk. De theorie wordt alleen beknopt behandeld.

Er zijn twee verschillende opleidingen met een aansluitend examen: Voor poetsers die al veel ervaring hebben maar wel de erkenning willen halen, is het ook mogelijk om alleen het branche-examen af te leggen. Klik op de bovenstaande links voor meer informatie over de opleidingen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring