Winnaar landelijke quiz 'Kies de Beste Band' bekendgemaakt

Laatste update 10 mei 2019 Leestijd: 2 min

Patrick Janse uit Teteringen (Noord-Brabant) heeft een set nieuwe zomerbanden gewonnen door mee te doen met de landelijke quiz van het programma 'Kies de Beste Band'. Hij heeft zijn bandenset, gebalanceerd en gemonteerd door Bosch Car Service, in ontvangst genomen. "Ik heb nog nooit wat gewonnen", is de eerste reactie van Patrick Janse, "En nu ineens een super bandenset."

Winnaar-quiz-Kies-de-beste-band-voorjaar-2019.jpgUit de duizenden deelnemers aan de quiz is Patrick Janse één van gelukkige winnaars. Eind vorig jaar vulde hij de bandenquiz in en met succes. Alle winnaars ontvangen na gedegen advies van een bandenspecialist een set zomerbanden die het beste passen bij hun auto met het best mogelijke bandenlabel. De set nieuwe zomerbanden wordt aangeboden door BOVAG en Bosch Car Service Breda.

"Ik heb meneer Janse natuurlijk geholpen om voor hem de beste band voor zijn Volvo te kiezen”, vertelt Lennard Goverde bandenspecialist en eigenaar van Bosch Car Service in Breda. “Goede zaak, dat programma Kies de Beste Band. Als de temperatuur boven de 7°C komt, is het namelijk verstandiger om te kiezen voor echte zomerbanden. Door de andere samenstelling van het rubber hebben zomerbanden dan meer grip op het wegdek en rijden ze veiliger, zuiniger schoner en stiller.

Meer informatie over Kies de Beste Band is te vinden op www.kiesdebesteband.nl. Kies de Beste Band is een samenwerking tussen: ANWB, Band op Spanning, BOVAG, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Nederlandse Stichting Geluidshinder, NVR, RAI Vereniging en VACO.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring