Breeman BMW en MINI over op INDI 2.0

Laatste update 29 maart 2019 Leestijd: 2 min

Dealer Breeman BMW en MINI is afgelopen dinsdag succesvol live gegaan met INDI 2.0. Deze vernieuwde versie van INDI levert BMW- en MINI-dealer Breeman een significant voordeel in marketing, verkoop en alle andere vormen van klantcontact op. INDI is een initiatief van BOVAG Autodealers en RAI Vereniging afdeling Auto’s.

Breeman BMW en MINI heeft met INDI 2.0 de beschikking over het beste fundament voor professioneel klantcontact. Iedere dag een volledig geactualiseerd voertuigbezit, bijgewerkte verhuizingen, omgaan met overledenen en KvK-updates. Zodra een DMS-leverancier gecertificeerd is voor INDI 2.0, zullen de gebruikers worden omgezet naar de vernieuwde versie van INDI.

INDI 2.0 werkt met een nieuw gebruiksvriendelijk dashboard en ook de frequentie van updaten is groter. Zo kan er wekelijks, dagelijks en in de toekomst zelfs real-time geschoond worden. INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te ontkoppelen, zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.

INDI organiseert al jaren samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

Meer informatie over INDI 2.0

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring