Download nu Auto en fiscus 2019

Laatste update 08 februari 2019 Leestijd: 2 min

In 2019 zijn enkele fiscale regels aangepast voor bijvoorbeeld bijtelling, bpm, mrb, - en energie- en investeringsaftrek. De belangrijkste regels staan op een rijtje en kunt u hieronder downloaden.


In 'Auto en fiscus 2019' staan de belangrijkste fiscale wijzigingen in de autobelastingen sinds het verschijnen van het e-book Auto & Fiscus 2018. Het is een aanvulling op de e-pub uit 2018.

Alle belangrijke zaken uit de Autobrief II staan in het e-boek beschreven. Vragen als 'Wat is voordeliger, een auto van de zaak of een prive-auto?', 'Moet een autoverkoper voor de bijtelling exact bijhouden in welke auto's hij heeft gereden?' staan er in, maar ook op vragen over de BPM en de btw-margeregeling worden heldere antwoorden gegeven. Auto & Fiscus 2018 is een standaardwerk dat niet mag ontbreken op de pc van iedere mobiliteitsondernemer. Het is helpt u om zelf de fiscale regels goed toe te passen, maar ook bij het adviseren van klanten. Samen met de aanvullingen voor 2019 heeft u zo alle fiscale maatregelen op een rij.


Heeft u nog vragen na het lezen van dit bericht? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 65 95 300.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring