Uitnodiging: Formule 1 GP Mexico in de bioscoop

Laatste update 23 oktober 2018 Leestijd: 3 min

BOVAG presenteert een unicum in Nederland: de Grand Prix Formule 1 van Mexico op zondagavond 28 oktober live in de bioscoop in Utrecht. BOVAG heeft een uitzendlicentie om mogelijk dat ruim 1.000 raceliefhebbers in drie zalen van Pathé Leidsche Rijn Utrecht geheel kosteloos de Grand Prix kunnen ervaren, met een grote kans op winst van Max Verstappen en de beslissing in de titelstrijd tussen Vettel en Hamilton.

We nodigen de BOVAG-leden graag uit om plaats te nemen in 'onze' zaal (zaal 3) met plek voor 180 mensen, inclusief snacks en dranken. U kunt maximaal TWEE tickets per persoon bestellen (OP=OP). Elke bezoeker krijgt ook nog eens na afloop een mooi cadeautje mee. De start van de Mexicaanse Grand Prix is om 20:10 uur en de deuren van de bioscoopzalen worden om 18:30 uur geopend. De uitzending inclusief voorbeschouwing van Ziggo Sport start om 19:00 uur. Pathé Leidsche Rijn Utrecht is met trein en bus goed bereikbaar en heeft ook een groot parkeerterrein (gratis parkeren voor bioscoopbezoekers). Adres: Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht.

Route per auto

Volg de borden 'P-Pathé' om naar het parkeerterrein te rijden. Wanneer u als bioscoopbezoeker op het eigen parkeerterrein met slagbomen parkeert, is parkeren in combinatie met een filmticket gratis. Op het Berlijnplein aan de voorzijde van de bioscoop geldt betaald parkeren. U kunt vanaf het Berlijnplein naar het parkeerterrein rijden via een tijdelijke weg om de bioscoop heen. Komt u vanuit Utrecht vanaf de gele brug? Houdt dan links aan, sla bij de kruising rechtsaf, sla nogmaals rechtsaf op de volgende kruising, volg de weg en rijdt onder de spoorbrug door. U rijdt nu recht op de parkeerplaats af.

Route per OV

Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar Pathé.

Klik hier om kaarten te bestellen

GP-Mexico-web.jpg

 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring