Onderzoek: wat zijn uw ervaringen met online marktplaatsen?

Laatste update 09 oktober 2018 Leestijd: 1 min

Wat zijn uw overwegingen en ervaringen met het adverteren en verkopen via online marktplaatsen? Wat gaat goed en waar is volgens u als ondernemer nog veel winst te behalen? BOVAG Fietsbedrijven, BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven en de Hogeschool van Amsterdam vragen zich dat ook af en daarom gaan wij samen het gebruik van online marktplaatsen door retailers in kaart brengen. U heeft maandag 8 oktober een mail met een link naar de vragenlijst ontvangen.

Het onderzoek geeft onder andere inzicht in de redenen waarom retailers actief zijn op online marktplaatsen en wat de voor- en nadelen van het verkopen via marktplaatsen zijn. Het onderzoek wordt ook uitgezet onder leden van de brancheorganisaties INretail (fashion en wonen), Koninklijke Horeca Nederland (hotels), Thuiswinkel.org (webwinkels) en UNETO/VNI (elektronica).

Maandag 8 oktober heeft u een mail ontvangen met een persoonlijke link naar de vragenlijst. Aan het einde van de enquĂȘte kunt u uw e-mailadres achterlaten, dan ontvangt u als eerste de onderzoeksresultaten. Invullen kost maximaal 10 minuten en kan uiterlijk 28 oktober. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring