Congres over impact van autonoom rijden

Laatste update 08 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Op 1 november 2018 organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een congres over de impact van de zelfrijdende auto op de Nederlandse auto-industrie en de verzekeringsmarkt.

Tijdens dit congres worden deelnemers bovendien bijgepraat over de laatste stand van zaken rond het autonoom rijden en de verschillende diensten die hier bij horen, waaronder Mobility as a Service en autodelen.
 

Analyse

 
Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met onder andere Amazon, Boston Consulting Group, PON en Carlo van de Weijer (Smart Mobility Eindhoven University of Technology). De aftrap wordt verzorgd door de Boston Consulting Group met de analyse van de impact van autonome voertuigen op de Nederlandse markt. Dit op basis van onderzoek, uitgevoerd in opdracht van het Verbond van Verzekeraars.
 
Dit wordt gevolgd door drie breakout sessies: Zelfrijdende Auto's, Mobility as a Service, Car/Ride Sharing en de visie van BigTech op deze impactvolle trend. De dag eindigt met een paneldiscussie onder leiding van René Vrugt.
 

Aanmelding

 
Voor aanmelden, meer informatie en de kosten voor het congres kunt u terecht op deze pagina van het Verbond Van Verzekeraars.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring