BOVAG prominent aanwezig in Staat van het MKB 2018

Laatste update 12 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Staat van het MKB is een online platform met actueel nieuws, onderzoeken en vooral cijferwerk over en voor het MKB. Onlangs is het jaarbericht 2018 gepresenteerd, met daarin een flinke bijdrage van BOVAG. Het jaarbericht wordt gelezen door Kamerleden, ministers en andere beslissingsmakers omdat het een goed inzicht geeft over hoe het MKB er voor staat. Dit aan de hand van cijfers en onderzoeken, aangevuld met interviews met mensen uit dit MKB.

Dit jaar speelt BOVAG een grote rol in deze prestigieuze publicatie. Zowel BOVAG-voorzitter Bertho Eckhardt als de BOVAG-leden Harry Roosken (Fiets-shop Harry Roosken) en Gerard Haarhuis (AutoHaarhuis, net gekroond tot BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019) worden in de uitgave uitgebreid geïnterviewd over hun ondernemersrol.

Het platform is een samenwerking van het Ministerie van Economisch Zaken (EKZ), CBS, MKB Nederland en DARE (Dutch Academy of Research in Entrepeneurship), op initiatief van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Het belang van het jaarbericht wordt mede onderstreept door de aanwezigheid van Koningin Maxima en premier Mark Rutte, bij de overhandiging van het jaarbericht aan staatssecretaris Mona Keijzer van EZK.  

De interviews met de BOVAG-mensen zijn te vinden op de website van de Staat van het MKB. Wilt u het hele jaarbericht, dan kun u dit hier of de op de website downloaden.

Foto: Wiebe Kiestra

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring