5 redenen om aan te melden voor het ‘Samen op reis’-congres

Laatste update 23 november 2018 Leestijd: 4 min

Heeft u zich nog niet aangemeld voor het congres voor rijscholen, scooter-, motor- en aanhangbedrijven op 3 december? We geven u 5 redenen waarom u deze dag in Fort Voordorp niet mag missen!

  1. Ontmoet collega’s uit uw eigen branche én daarbuiten. Rijschoolhouders, scooter-, motor- en aanhangwagenondernemers hebben veel gemeen, zoals hun ondernemerschap en passie voor hun bedrijf. Ze hebben veel te maken met dezelfde thema’s en uitdagingen, en daarom is ervoor gekozen om het jaarcongres van drie afdelingen te combineren. U komt in contact met collega’s uit uw eigen branche, maar heeft ook de kans om kennis te maken met andere ondernemers, en ervaringen en ideeën uit te wisselen. De kracht van het BOVAG-netwerk dus!
  2. Neem een kijkje in de keuken van andere branches. Tijdens het congres komt u formeel en informeel meer te weten wat over andere branches. Onderdeel van het congres is bijvoorbeeld een interactief programma, geleid door de drie branchemanagers. Daarbij hoort u wat belangrijke (gemeenschappelijke) thema’s zijn in uw en andere branches, hoe ermee wordt omgegaan en wat BOVAG doet. Deze dag geeft u een gegarandeerd een bredere blik op de mobiliteitsbranche.
  3. Wees als eerste op de hoogte van actualiteiten. Naast het plenaire gedeelte is er een interessant afdelingsspecifiek programma. U hoort de plannen van uw afdeling voor het komend jaar en daarnaast heeft elke afdeling eigen onderwerpen op de agenda. Rijschoolhouders horen de resultaten van het trendonderzoek dat Jester Strategy momenteel uitvoert. Aanhangwagenbedrijven gaan in gesprek over samenwerking in de keten. Bij gemotoriseerde tweewielerbedrijven staat het vinden en behouden van goed personeel op de agenda. 
  4. Krijg een inspirerende les OMDENKEN. Na een intensief programma wordt de dag luchtig afgesloten met slotspreker ‘OMDENKEN’, die u misschien wel kent van hun prikkelende uitspraken en boeken. Aan de hand van hilarische voorbeelden hoort u wat omdenken is en hoe fascinerend ons brein werkt. U leert door anders te kijken op nieuwe ideeën en inzichten te komen, wat u helpt om een positieve manier met veranderingen om te gaan.
  5. Hoor wat BOVAG voor uw kan betekenen. Een onderneming runnen is niet altijd makkelijk. Maar u staat er niet helemaal alleen voor. BOVAG kan namelijk helpen. U hoort de voordelen van het BOVAG-lidmaatschap en van welke producten en diensten u als BOVAG-lid gebruik kunt maken.

Dit wilt u toch niet missen?

Klik hier om direct aan te melden

Meer informatie

Het jaarcongres op 3 december is gratis toegankelijk voor BOVAG. De dag start om 13.30 uur in Fort Voordorp in Groenekan, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt omstreeks 18.00 uur met een borrel en diner. Meer weten over het programma? Ga dan naar mijn.bovag.nl/bovagjaarcongres2018.

Persoonlijke boodschap van de branchemanagers

“Leden van de afdeling rijscholen leggen de basis voor mobiliteit. Wat komt er op ons af en belangrijker: wat gaan we samen doen? Samen met het bestuur begroet ik u graag op 3 december. Zorg dat u op de eerste rang zit!”
Jos van den Broek, BOVAG Rijscholen
“Goed werkgeverschap loont. Met alle ontwikkelingen die er zijn in de markt wordt het steeds belangrijker om goede medewerkers te werven en aan je binden. Hoe u dat doet? Dat hoort u op 3 december.”
Christa Grootveld, BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven
“Ik kijk er naar uit om met elkaar in gesprek te gaan over een aantal thema's waar iedereen in onze branche mee te maken heeft!”
Maarten Mastop, BOVAG Aanhangwagenbedrijven

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring