Regiobijeenkomst verhuurbedrijven gemist? Kom op 13 juni naar Bunnik!

Laatste update 25 mei 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven reisde afgelopen woensdag af naar Zwolle voor een regiobijeenkomst. Was u er niet bij? Meld u dan snel aan voor de bijeenkomst op woensdag 13 juni in het BOVAGhuis in Bunnik. U hoort daar meer over de kansen en bedreigingen die op de verhuurbranche afkomen en wat de consequenties van de nieuwe privacywet zijn op uw onderneming. Natuurlijk is er volop ruimte om met elkaar bij te praten.

Het ontvangst van de regiobijeenkomsten is vanaf 18.30 uur, dan staat een buffet voor u klaar. Het inhoudelijke programma start om 19.30 uur en draait hoofdzakelijk om onderwerpen die te maken hebben met criminaliteit, data en privacy. Net als altijd gaan we ook uitgebreid met u in op belangrijke onderwerpen die nu spelen. Hoe staat het eigenlijk met de verzekerbaarheid van het verhuurpark? Wat zijn de belangrijkste valkuilen van AVG voor verhuur- en deelautobedrijven en hoe zorgt u dat u de boel zo snel mogelijk op orde heeft? Net als vorig jaar staan de regiobijeenkomsten onder de bezielende leiding van professioneel dagvoorzitter Gert-Jan Jansen. En natuurlijk sluiten we het programma af met een borrel, zodat u de gelegenheid heeft om collega-ondernemers weer even te spreken.

> Klik hier voor meer informatie over het programma

Let op: de bijeenkomst op 6 juni in Eindhoven gaat niet door. Wilt u een regiobijeenkomst bijwonen? Dan bent u van harte welkom op 13 juni in Bunnik!

Klik hier om u direct aan te melden voor de regiobijeenkomst in Bunnik

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring