Beloningsonderzoek: help de branche met uw input

Laatste update 25 mei 2018 Leestijd: 2 min

Wat is een passend loon voor mijn medewerkers in de werkplaats? En wat betalen andere BOVAG-leden eigenlijk? Het zijn vragen die de adviseurs van BOVAG Ledenadvies krijgt. Een echt goed antwoord is er nog niet. Dat onderzoekt BOVAG nu, samen met AWVN, met het BOVAG Beloningsonderzoek. Vul de vragenlijst daarom vandaag nog in.

> Naar het onderzoek

Inzicht

Met de resultaten uit dit onderzoek krijgen leden inzicht in wat nu het marktconforme salaris is van bijvoorbeeld een automonteur of een pompstationmedewerker. Naast de functies die bekend zijn uit de cao krijgt u ook inzicht in de beloning van commerciële functies als verkopers en verkoopadviseurs inzichtelijk.

> Doe ook mee 

Nieuwe cao Motorvoertuigen

Een andere reden voor dit onderzoek is het in het najaar aflopen van de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf. Om de onderhandelingen over een nieuwe cao voor te bereiden wil BOVAG graag weten wat het werkelijke beloningsniveau in de sector is. De arbeidsmarkt wordt tijdens de onderhandelingen uitgebreid besproken en is van invloed op de manier waarop de cao al dan niet wordt aangepast.

Beloningsmonitor

Kunnen we op u rekenen? Meld u dan hier aan. Werkgeversvereniging AWVN, waar BOVAG lid van is, voert het onderzoek uit en het voldoet volledig aan de huidige richtlijnen op het gebied van privacy. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. 

Deelnemers aan dit onderzoek krijgen als het onderzoek is afgerond en de gegevens verwerkt drie maanden kosteloos toegang tot de Beloningsmonitor van AWVN. Dat is een online tool waarin u makkelijk zelf vergelijkingen op het gebied van salarissen kunt maken. Na deze periode kunnen BOVAG-leden tegen betaling gebruik maken van de monitor. 

> Naar het onderzoek
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring