Geslaagde BOVAG Ereledendag 2018

Laatste update 31 mei 2018 Leestijd: 2 min

De BOVAG Ereledendag was ook dit jaar een succes. Ieder jaar organiseert BOVAG een dagje uit voor haar ereleden, die zich in hoge mate verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging of de branche.

Op de jaarlijkse Ereledendag van BOVAG gaan de ereleden niet alleen een dagje uit, maar krijgen zij ook de kans om gezellig met elkaar bij te praten en informatie uit te wisselen. Elk jaar staat een thema binnen de mobiliteit centraal. Dit jaar was dat ‘Mobiliteit in de Gouden Eeuw door de oude meesters’. Volgens Peter Niesink, algemeen directeur van BOVAG, was het een geslaagde Ereledendag: “Het was een warme maar leuke dag voor onze gewaardeerde ereleden. Het is mooi om te zien dat zij allemaal nog steeds zo betrokken zijn bij BOVAG.”

Na de ontvangst in het BOVAGhuis te Bunnik vertrokken de ereleden naar Restaurant De Kas in Amsterdam voor een heerlijke lunch. Vervolgens werden zij gezamenlijk rondgeleid door het Rijksmuseum. De dag werd feestelijk afgesloten met een diner in het BOVAGhuis. Al met al een mooie dag voor de ereleden waar BOVAG zo trots op is.

757x505-BOVAG-Ereledendag-restaurant-De-Kas-29-mei-2018.jpg
De BOVAG-ereleden tijdens de lunch in Restaurant De Kas.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring