Themabijeenkomst 8 maart: meld u snel aan

Laatste update 02 maart 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Rijscholen organiseert een themabijeenkomst op 8 maart in het BOVAGhuis in Bunnik. We gaan in gesprek over de ontwikkeling van mobiliteit de komende jaren. En over de impact hiervan voor u als rijschoolhouder. Deze bijeenkomst wordt gecombineerd met een Algemene Ledenvergadering (ALV). Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan snel!

De bijeenkomst start met de ALV waarin het bestuur u vraagt akkoord te gaan met de voordracht van nieuwe bestuursleden en ledenraadskandidaten. Daarnaast hoort u meer over programma’s die BOVAG met leden heeft ontwikkeld om u te ondersteunen bij uw ondernemerschap in deze tijd. Daarbij komt ook de nieuwe privacywet aan bod.

Gastsprekers

Na het diner ontvangen we interessante gastsprekers die u meer gaan vertellen over de toekomst van mobiliteit. Het Solarteam van TU Eindhoven vertelt u alles over de zonneauto. Jochem Beunderman van Vereniging Elektrische Rijders presenteert zijn visie op het elektrificeren van voertuigen. Aan het eind van de presentaties van het Solar Team en Jochem Beunderman gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die u ziet voor uw rijschool. En wat u van BOVAG nodig heeft om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Verschillende instapmomenten

Wilt u de Algemene Ledenvergadering bijwonen? Dan staat er vanaf 16.30 uur een kopje koffie voor u klaar en start om 17.00 uur de ALV. Als het u niet lukt om 17.00 uur aanwezig te zijn, dan kunt u aansluiten bij het diner om 18.00 uur of pas vanaf het themagedeelte om 19.00 uur.

Programma

  • 16.30 uur Ontvangst met een koffie en een versnapering
  • 17.00 uur Start Algemene Ledenvergadering
  • 18.00 uur Diner
  • 19.00 uur Gastsprekers en een rondtafelgesprek
  • 21.00 uur Borrel
Graag tot ziens op 8 maart!

Klik hier om meteen aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring