Eigen branchemanager voor BOVAG Rijscholen

Laatste update 06 juni 2018 Leestijd: 2 min

De afgelopen jaren moest de branchemanager van BOVAG Rijscholen haar aandacht verdelen tussen de rijschoolbranche en de branche van gemotoriseerde tweewielers (GT). Dat bleek geen ideale combinatie. Vandaar dat BOVAG nu in de persoon van Jos van de Broek een branchemanager heeft aangesteld die zijn tijd volledig aan de afdeling Rijscholen kan wijden. Christa Grootveld combineert vanaf begin juli de afdeling GT met de afdeling Fietsbedrijven, hetgeen een veel logischer combinatie is.

Het initiatief voor de overstap komt van Christa zelf, die aangeeft zich met veel plezier in te zetten voor de rijscholenbranche en alle uitdagingen, en vooral het contact met leden heel interessant en leuk te vinden. Maar tevens stelt zij vast dat het managen van de afdelingen Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven en Rijscholen geen ideale combinatie is. Er is te veel verschil in type ondernemers, in de problematiek van de branches en in onderwerpendossiers. Bovendien is er zo veel te doen binnen de afdeling Rijscholen en voor de rijscholenbranche dat de 50 procent die Christa hiervoor beschikbaar heeft, niet voldoende blijkt.

BOVAG heeft besloten om een slimmere combinatie te maken door de afdelingen GT en Fietsbedrijven samen te voegen onder één branchemanager en voor afdeling Rijscholen een eigen branchemanager aan te stellen. Christa neemt GT en Fietsbedrijven voor haar rekening en Jos van de Broek start per 11 juni bij BOVAG als branchemanager Rijscholen.

Jos is geen onbekende in de branche gezien zijn werkzaamheden voor het Instituut voor Duurzame Mobiliteit, wat onder Auto Recycling Nederland valt. Jos is hierdoor uitstekend ingevoerd in de mobiliteitsbranche en kent BOVAG goed.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring