BOVAG-jubilarissen in het zonnetje gezet

Laatste update 21 juni 2018 Leestijd: 2 min

Een speciale dag deze week in het BOVAGhuis. BOVAG ontving namelijk zijn 50- en 75-jarige jubilarissen. De ongeveer veertig aanwezige leden werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun vertrouwen in de vereniging.

Langdurig lidmaatschap wordt beloond. Daarom besteedde BOVAG deze week extra aandacht aan zijn 50- en 75-jarige jubilarissen. “Met deze dag laat BOVAG zien wat een rijke traditie de vereniging heeft, en hoe we omgaan met onze leden. We zijn als vereniging erg trots op deze leden”, aldus Algemeen Directeur Peter Niesink. De jaarlijkse jubilarissendag werd zoals altijd zeer gewaardeerd door de leden, die naar huis gingen met een oorkonde en een cadeautje van BOVAG-dochter Bovemij en Innovam.

De 50- en 75-jarige jubilarissen werden met grote boeketten bloemen ontvangen in het atrium van het BOVAGhuis. Vervolgens werden zij bijgepraat over de visie van BOVAG en zijn dochterbedrijven. De leden werden daarna rondgeleid door het BOVAGhuis, waarbij extra stilgestaan werd bij de werkzaamheden van de afdelingen Ledenadvies en Bemiddeling, Public Affairs en de BOVAGkeuken. Ter afsluiting genoten de jubilarissen van een smaakvol en gezellig diner.

757x505-jubilarissendag-2018.jpg
Klik op de foto voor een grotere versie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring