Gratis in-company bijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid

Laatste update 02 juli 2018 Leestijd: 2 min

Wat is duurzame inzetbaarheid precies? Wat kunnen medewerkers en ondernemers samen doen om langer gezond en competent aan het werk te blijven in een veranderende mobiliteitsbranche? In een gratis in-company voorlichtingsbijeenkomst kunnen specialisten van Oomt u er alles over vertellen. Plan dus snel zo’n bijeenkomst in uw bedrijf.

Bedrijven die werk maken van de ontwikkeling, gezondheid en betrokkenheid van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Maar hoe doe je dat precies? Daar helpen de Bedrijfsraad en Oomt mee tijdens voorlichtingsbijeenkomsten voor het hele bedrijf of afdelingen.

Gratis bijeenkomst in uw bedrijf

Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst krijgen werkgever en medewerkers informatie over wat iedereen zélf kan doen aan zijn of haar eigen duurzame inzetbaarheid en welke tools daarbij kunnen helpen. Een voorlichtingsbijeenkomst duurt ongeveer twee uur en vindt plaats op het eigen bedrijf. Datum en tijdstip worden uiteraard in overleg bepaald. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor een voorlichtingsbijeenkomst kan via de website van Oomt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring