WinterWasWeken: eerste drie winnaars nemen wintersportcheque in ontvangst

Laatste update 29 januari 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG maakte afgelopen weken drie consumenten blij met een reischeque ter waarde van € 445,-. Consumenten die tijdens de WinterWasWeken hun auto laten wassen bij een van de deelnemende BOVAG autowas- en poetsbedrijven maken kans op fantastische prijzen.

De eerste drie winnaars van een reischeque zijn:

  • Patricia Sperwer - Van Der Weegen (XXL Carwash Den Haag)
  • Fredde Matthijsen (ANAC Carwash Arnhem Overmaat)
  • Claudia Stouthart (Hanex Carwash Veghel)

Bij elke was- of poetsbeurt bij een deelnemend bedrijf ontvangen consumenten een kanskaart, waarmee ze kans maken op een heel scala aan prijzen. BOVAG geeft onder andere een auto, gps-systemen en dakkoffers weg. Consumenten kunnen nog 12 februari de code op hun kanskaart invullen op winterwasweken.nl. De winnaar van de hoofdprijs, een auto ter waarde van € 10.000,-, wordt eind februari bekend gemaakt. Elke klant die tijdens de WinterWasWeken zijn auto wast of laat poetsen, heeft altijd prijs. Ze kunnen kiezen voor een wellnessVoucher, reisvoucher of een mini-abonnement op een krant.

Bekijk hier het hele prijzenpakket

787 radiospots in januari

In de maand januari zet BOVAG de noodzaak van autowassen in de winter centraal tijdens de WinterWasWeken. Consumenten worden opgeroepen om hun auto schoon te laten maken bij een van de deelnemende autowas- en poetsbedrijven. De campagne wordt gepromoot met onder meer een landelijke radiocampagne op grote lokale- en online zenders. In de maand januari is de radiospot maar liefst 787 keer op de radio te horen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring