Voorjaar vol belangrijke BOVAG-bijeenkomsten, mis ze niet!

Laatste update 26 januari 2018 Leestijd: 2 min

Er komt een vol voorjaar aan voor bij BOVAG aangesloten autodealers. Voor de lancering van de BOVAG-occasionsite ViaBOVAG.nl, de RODI-uitreiking, het succesvolle programma Denk Vooruit. Denk Digitaal. én de resultaten van diverse aftersalesonderzoeken, organiseert BOVAG losse bijeenkomsten. En dat is reden om het BOVAG Dealercongres dit jaar over te slaan.

Om de verschillende onderwerpen ook de vereiste aandacht te kunnen geven, wordt in het eerste halfjaar van 2018 vooral gekozen voor aparte themabijeenkomsten, gericht op verschillende medewerkers in het dealerbedrijf. U kunt daardoor makkelijker per keer bepalen wie u namens uw bedrijf afvaardigt, zodat het tijdsbeslag op uw bedrijf minder groot is en u toch al het belangrijke nieuws van BOVAG kunt meepakken. Maar die veelheid aan belangrijke bijeenkomsten betekent ook dat het bestuur van BOVAG Autodealers voor 2018 heeft besloten om het vertrouwde BOVAG Dealercongres dit jaar over te slaan.

Veel events, veel inhoud


Veel bijeenkomsten zullen in maart plaatsvinden, en dat is traditioneel de maand van het Dealercongres. Dit jaar worden die maand de resultaten en conclusies van RODI gepresenteerd, evenals die van een onderzoek naar de impact van EV op aftersales. Ook is dan de eerste van vier bijeenkomsten van Denk Vooruit. Denk Digitaal., het programma voor online marketing en sales. Daarnaast lanceert BOVAG dit voorjaar zijn langverwachte eigen occasionportaal, waar de aangesloten autodealers uiteraard ook uitgebreid over worden bijgepraat. Rondom het thema aftersales volgen dit jaar ook nog bijeenkomsten over het onderzoek naar de Werkplaats van de Toekomst, dat in samenwerking met OOMT, Innovam, en RAI wordt uitgevoerd.

Kortom, een bomvolle kalender met events. Houd uw mailbox in de gaten voor de uitnodigingen voor de diverse bijeenkomsten, waar u de meest geschikte personen binnen uw organisatie naartoe kunt sturen.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring