DCR blikt tevreden terug op InterClassics 2018

Laatste update 26 januari 2018 Leestijd: 3 min

Aansluiting bij BOVAG, een nieuw bestuur, een goed bezochte stand; Dutch Car Restorers denkt tevreden terug aan InterClassics 2018. Het was in alle opzichten een succesvol evenement. Een terugblik in woord en beeld.

Officiële oprichting

De beurs InterClassics in Maastricht was het decor voor de officiële oprichting van de afdeling Dutch Car Restorers bij BOVAG. Op de eerste algemene ledenvergadering op 11 januari van deze afdeling kozen de leden hun bestuur en voorzitter:
  • Arjen Antonisse van Automobielbedrijf Arjen Antonisse
  • Rikus Koning van Koning Special Repairs BV
  • Manfred Lukkien van Lukkien Autobekleding
  • Peter Satink van Satink Restauraties
Peter Satink werd door de leden als voorzitter gekozen. Na deze officiële vergadering werd op de beursvloer van InterClassics op de stand van Dutch Car Restorers de oprichting feestelijk gevierd met de leden en relaties. Algemeen directeur Peter Niesink en branchemanager Hans Joosten van BOVAG proosten met Peter Satink op een goede samenwerking.

Volle stand

Dutch Car Restorers nam dus net als vorig jaar met een eigen stand van 160m2 deel aan de beurs. Door een team van DCR-leden werd met demonstraties en presentaties het vakmanschap van de Dutch Car Restorers getoond en dat zorgde steevast voor een volle stand. Een record aantal van maar liefst 34.447 bezoekers uit binnen- en buitenland bezochten de beurs. Er werden volop goodybags met een sleutelhanger, pen, folder, klassiekermagazine en ansichtkaarten uitgedeeld. Dutch Car Restores is weer goed op de kaart gezet.
Bij deze willen wij de volgende DCR-leden hartelijk bedanken voor hun medewerking in alle voorbereidingen voor de beurs en aanwezigheid tijdens InterClassics 2018:
  • Carrosseriebouw Jansen – Bas Jansen, Gerrit Jansen en Stefan ten Have
  • Classic Restorations Holland – Patrick Huiberts en collega’s
  • Lukkien Autobekleding – Manfred Lukkien
  • Satink Restauraties – Peter Satink
  • Tony de Bruijn Bekledingen – Tony de Bruijn
500x333-DCR-demonstratie-Interclassics-2018.jpg

Meet & Greet

De start van Dutch Car Restorers bij BOVAG is nog vers. In maart organiseert DCR een ‘meet & greet’ dag in het BOVAG-huis in Bunnik zodat u kennis kunt maken met BOVAG-collega’s en alle producten en diensten waarvan u als lid gebruik kunt maken. De uitnodiging hiervoor ontvangt u nog dus hou uw e-mail goed in de gaten.

Foto's


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring