4 redenen om naar de rijscholenbijeenkomst op 8 maart komen

Laatste update 23 februari 2018 Leestijd: 3 min

Heeft u zich al aangemeld voor de themabijeenkomst van BOVAG Rijscholen op 8 maart? Doe dat snel! Centraal staat de toekomst van de rijscholenbranche, maar ook de praktische tools van BOVAG die u helpen bij het ondernemen. We geven u vier redenen waarom u deze avond niet mag missen.

1. Neem een kijkje in de toekomst van mobiliteit en de rijscholenbranche

Hoe snel gaan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit? Op welke termijn komt de zelfrijdende auto? En wat betekent dat voor de rijopleiding? Twee gastsprekers blikken op 8 maart  vooruit. Het Solarteam van TU Eindhoven vertelt u alles over de zonneauto. Jochem Beunderman van Vereniging Elektrische Rijders presenteert zijn visie op het elektrificeren van voertuigen.

2. Krijg de kans om nu al voor te sorteren op de toekomst

Aan het eind van de presentaties van het Solar Team en Jochem Beunderman gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die u ziet voor uw rijschool. En wat u van BOVAG nodig heeft om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Door hier nu al na te denken en te praten, kunt u nu al voorsorteren op wat komen gaat. Daarmee heeft u een stapje voor op andere branchegenoten.

3. Hoor alles over BOVAG-programma’s die u helpen bij het ondernemen

De privacywet, online marketing en bedrijfsoverdracht- of beëindiging: zomaar een paar thema’s waar BOVAG u bij ondersteunt. Tijdens de themabijeenkomst hoort u welke handige tools er zijn, waar u morgen al mee aan de slag kunt. Haal meer waarde uit uw BOVAG-lidmaatschap!

4. Praat bij met collega’s uit de branche

Er is volop ruimte om collega’s uit de branche te spreken. Praat nog even na over de bijeenkomst, of deel ervaringen en ideeën met andere rijschoolhouders. Misschien heeft u nog een vraag of opmerking aan BOVAG. De branchemanager, accountadviseur en bestuursleden staan voor u klaar.

Klik hier om u direct aan te melden

Tijd en locatie

Voorafgaand aan de themabijeenkomst op 8 maart wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden. U bent van harte welkom om daarbij te zijn. Vanaf 16.30 uur wordt u in het BOVAGhuis in Bunnik ontvangen met een kopje koffie of thee. De themabijeenkomst start vervolgens om 17.00 uur. Het is ook mogelijk om 18.00 aan te sluiten bij het diner, of vanaf het themagedeelte om 19.00 uur. De avond sluit om 21.00 uur met een borrel.

Klik hier voor het gehele programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring