Inschrijven voor International CarWash Show 2019: nu kan het nog!

Laatste update 07 december 2018 Leestijd: 3 min

Van 12 tot en met 17 mei vermeldt de agenda van BOVAG afdeling Wasbedrijven een studiereis naar de grootste carwash-beurs ter wereld: The International CarWash Show in Nashville, Tennessee. Snel aanmelden voor deze reis is aan te raden, onder andere in verband met het boeken van hotelkamers.

Tijdens de reis wordt niet alleen de beurs zelf bezocht, maar ook locaties daarbuiten. Om inspiratie op te doen, ook buiten de branche. Net zoals voorgaande jaren zorgt BOVAG ook komende editie weer voor een verrassingselement. Het voorlopige programma vindt u onderaan deze pagina, evenals een indicatie van de kosten. Waarbij geldt dat vliegtickets niet zijn inbegrepen.
 

Snel inschrijven

 
Ondertussen hebben zich al zo’n vijftien reizigers gemeld, maar er is plaats voor meer personen. Wilt u mee, schrijf u dan zo snel mogelijk in. Dan kunnen wij slim hotelovernachtingen inkopen via onze partners. Tijdens beurzen gaan de prijzen namelijk fors omhoog in Nashville. Aanmelden kan via onderstaande button.
 

Programma (concept)

 
Zondag 12 mei: aankomstdag
De dag voor de beurs treffen we elkaar traditiegetrouw tijdens een netwerkdiner. We maken kennis met elkaar en BOVAG zorgt ervoor dat u kunt inchecken in het hotel.
 
Maandag 13 mei: eerste beursdag
De openingsdag van de carwash-beurs. Naar verwachting zal er ’s avonds weer een groot openingsfeest worden georganiseerd door de internationale carwash-vereniging.
 
Dinsdag 14 mei: beursdag (of vrije tijd)
De tweede dag van de beurs. Veel ondernemers bezoeken de beurs nogmaals, maar het staat u vrij om uw dag anders te besteden. In de avond organiseren wij een diner.
 
Woensdag 15 mei: reisdag
We zijn nog met de organisatie in gesprek over de te bezoeken carwash locaties. Als de afstand te ver is, benutten we deze dag om naar een andere stad te reizen.
 
Donderdag 16 mei: locatiebezoek
We gaan opnieuw een aantal interessante carwash locaties bezoeken. We zorgen ervoor dat u in gesprek komt met de ondernemer(s). We dineren gezamenlijk.
 
Vrijdag 17 mei: geheim
Tijd voor ontspanning! Wij organiseren een dag die niet in het teken staat van carwash. We houden nog even geheim wat we gaan doen.
 
Zaterdag 18 mei: terug- of doorreis
Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar en reist u terug naar Nederland. Of u kiest er voor om nog een aantal dagen vakantie te vieren.
 

Pakket en kosten

 
De reis bestaat uit:
  • Hotelkosten: 7 dagen / 6 nachten
  • Toegangspas voor de beurs ($ 99 – 499)
  • 7 diners inclusief consumpties
  • Bedrijfsbezoeken
De voorlopige kosten:

1 persoon, privékamer: € 2.350
2 personen, gedeelde kamer: € 1.975


Schrijf u hier in

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring