Veel nieuwe functionaliteiten viaBOVAG opgeleverd én in de maak

Laatste update 02 augustus 2018 Leestijd: 2 min

Het ontwikkelteam van viaBOVAG.nl zit deze zomer zeker niet stil. Er wordt keihard gewerkt om de website te verbeteren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Zo is het sinds kort mogelijk om bedrijfswagens toe te voegen, kunnen autokopers zoeken op trefwoorden en zijn er weer diverse filters toegevoegd.

Welke filters zijn nieuw?
  • Hybride voertuig
  • Kleur
  • Vermogen
  • Trekkracht
In de nabije toekomst worden er nog meer filters toegevoegd zodat autokopers gerichter kunnen zoeken naar hun volgende auto.

Verbeteringen voor adverteerders

Naast het verbeteren van de functionaliteiten voor autokopers wordt er ook druk gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening voor adverteerders. Zo is er op zeer korte termijn managementinformatie beschikbaar waarin bijvoorbeeld te zien is hoeveel leads er vanaf viaBOVAG.nl zijn doorgestuurd naar uw bedrijf. Ook wordt er een directe koppeling gebouwd voor  voertuigmanagementsystemen die niet via HEXON leveren en automatiseren we het controleproces van advertenties zodat alleen advertenties die aan de spelregels doen worden gepubliceerd.

Nog geen deelnemer?

Lees hier welke voordelen deelnemen voor u heeft en stap ook in

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring