Save the date: ALV & Voorjaarsbarbecue BOVAG Aanhangwagenbedrijven 

Laatste update 19 april 2018 Leestijd: 2 min

De verkiezing van nieuwe bestuurders en een feestelijke voorjaarsbarbecue staan er op het programma van de extra algemene ledenvergadering voor BOVAG Aanhangwagenbedrijven. Deze vindt plaats op maandag 4 juni in het BOVAGhuis in Bunnik. Reserveer deze datum vast in uw agenda.

Vanwege de verkiezing van nieuwe bestuurders organiseert BOVAG Aanhangwagenbedrijven een extra algemene ledenvergadering (ALV). Het bestuur telt al geruime tijd twee vacatures en recent kwam er een derde bij. Op onze ALV in oktober hebben we geïnteresseerden opgeroepen zich aan te melden voor een van de vacatures. Hierop zijn verschillende reacties binnengekomen. Het bestuur heeft daaruit drie kandidaten geselecteerd die we tijdens deze extra ALV aan u voorstellen. Meer informatie over de kandidaten en de verkiezingsprocedure volgt in de brief die volgende week op de mat valt.

Bijpraten over de branche 

Tijdens de bijeenkomst praat branchemanager Maarten Mastop u meteen bij over de voortgang van lopende projecten als opleidingen, digitale formulieren, de AVG, de werkinstructie en de BOVAG-campagne voor aanhangwagenbedrijven. 

Bijpraten bij de barbecue 

Als afsluiting van de vergadering is er een borrel met voorjaarsbarbecue, zodat er ook voldoende tijd is om weer eens uitgebreid met elkaar bij te praten. 

Programma  

15:30 uur Ontvangst met koffie  
16:00 uur Aanvang Algemene Ledenvergadering  
17:30 uur Borrel & Voorjaarsbarbecue 
20:00 uur Einde programma 

Aanmelden

Wees erbij en meld u tijdig aan via onderstaande button. 

Ik meld me aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring