Save the date: 27 november BOVAG & KCI Jaarcongres

Laatste update 29 september 2017 Leestijd: 1 min

Zet 27 november vast in uw agenda. Die dag is namelijk het jaarlijkse congres van BOVAG en KCI. Het thema is: Vandaag ondernemen voor morgen.

De wereld verandert en dat heeft ook gevolgen voor de caravan- en camperbranche. Hoe staan we er voor in onze branche en hoe kijkt de consument anno 2017 aan tegen kamperen? Welke invloed hebben maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op consumentengedrag en (belangrijker nog) op uw bedrijfsvoering? Deze vragen staan centraal tijdens het BOVAG & KCI Jaarcongres dat voor het derde jaar op rij wordt gehouden in Mediaplaza Utrecht. Reserveer 27 november dus in uw agenda, want het belooft een interessant event te worden. Boordevol inspiratie en stof tot nadenken. En natuurlijk is er ook weer volop ruimte om bij te praten met collega’s. 
 
Het definitieve programma wordt binnenkort bekendgemaakt en dan start ook de online inschrijving. Uiteraard ontvangen BOVAG Caravan- en Camperbedrijven nog een persoonlijke uitnodiging én een aanmeldlink. Houd uw mailbox in de gaten!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring