Grootse interesse voor waterstof tijdens voorjaarsbijeenkomst Tankstations

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Met veel interesse luisterde de aanwezige pomphouders afgelopen dinsdag naar een mini-college over waterstof. Zo hoorde zij over hoe waterstof precies wordt gemaakt en wordt gebruikt als brandstof.

Voorzitter Jan Paul Kerkhof is een van de eerste ondernemers die binnenkort zijn  eigen waterstofpomp opent. Hij vertelde tijdens de bijeenkomst over het ‘avontuur’ dat hij is aangegaan en wat hij moest doen om dit te bereiken.

Display-ban

Ook zijn de aanwezige ondernemers bijgepraat over de display-ban op tabak. In januari had de branche nog hoop op een uitzondering op deze nieuwe wet, maar staatsecretaris Van Rijn heeft inmiddels aangegeven dat ook tankstations zich aan deze nieuwe regels moeten houden. 

Nieuw: Bedrijfsadvies

Omdat ondernemers steeds vaker bij BOVAG aankloppen voor advies bij grote beslissingen, heeft BOVAG een nieuwe dienst ontwikkeld: BOVAG Bedrijfsadvies. Daar werken geen commerciële praatjesmakers maar experts die écht weten hoe de branche in elkaar zit. Handig, want veel ondernemers hebben er behoefte aan om te sparren over hun koers en strategie om staande te blijven ineen razendsnel veranderende branche.. Alle adviseurs van BOVAG Bedrijfsadvies hadden zelf ooit een bedrijf in de branche en zijn bereid hun kennis en ervaring met u te delen en om u te helpen. Stoeit u ook met serieuze vraagstukken omtrent de toekomst van uw tankstation? Vanaf volgende week vind u op leden.bovag.nl meer informatie over bedrijfsadvies en kunt u vrijblijvend een eerste afspraak maken. 

Waterstofseminar

BOVAG organiseert in september voor de branche een seminar over waterstof.  Binnenkort volgt hier meer informatie over. 

> Lees ook: Artikel BOVAGkrant over waterstof

Eendjes

De dag werd afgesloten met een gezellige toertocht in Eendjes.
duckcity.jpg

 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring