Zonovergoten en zeer succesvolle 'leden-bezoeken-leden-dag'

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 3 min

Ruim honderd ondernemers waren op 22 juni aanwezig op een zonovergoten “leden-bezoeken-leden-dag” van BOVAG Autowasbedrijven in Limburg.

Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek werden aan de Maasoever in Roermond de actualiteiten uit de branche doorgenomen, waarna met twee touringcars koers werd gezet naar All-In Carwash in Echt en Carwash Meijers in Beek.

Speciale gast op de traditionele jaarlijkse BOVAG-happening waren de vertegenwoordigers van de nieuwe Belgische brancheorganisatie BBRV en zij werden door Van ‘t Hek dan ook meteen aan de tand gevoeld over het afgekondigde autowasverbod bij de Zuiderburen. Een succesvolle lobby van de nieuwe club heeft ervoor gezorgd dat professionele wasstraten gewoon kunnen draaien, ondanks het dreigende drinkwatertekort; alleen straatwassen is verboden.

Nationale Autowasdag

Tijdens het plenaire deel werd verder nog aandacht besteed aan de naderende Nationale Autowasdag op 1 juli aanstaande, met als thema ‘Bij ons is uw gulden een euro waard’, waarmee de meerwaarde van het BOVAG-autowasbedrijf wordt benadrukt. Aanmelden voor deze promotieactie, waar geen kosten aan verbonden zijn, kan nog steeds. Branchemanager Erik Stern blikte vervolgens terug op een succesvolle studiereis naar de internationale carwash-beurs in Las Vegas en kondigde voor volgend jaar een soortgelijke trip aan, waar alle leden zich t.z.t. voor kunnen inschrijven. Leverancier Big Brother presenteerde een nieuw systeem om klantendata te verzamelen en ter afsluiting van de plenaire bijeenkomst was er ruimschoots aandacht voor actualiteiten rondom de aanstaande cao-onderhandelingen, legionella-preventie met een inhoudelijke bijdrage van BioBeheer en milieuzaken met een vragenvuur gericht aan Van der Velden Rioleringsbeheer.

Bedrijfsbezoeken

Per touringcar zakte het gezelschap verder zuidwaarts af om allereerst het bedrijf van Pedro Meijers in Beek te bezoeken en vervolgens All-In Carwash van Martin Verkoelen in Echt. Op beide locaties werden de collega’s bijzonder gastvrij ontvangen, inclusief een hapje, een drankje en een verse versnapering vanuit een ijscowagen. Aan het einde van de dag genoten de ondernemers van een welverdiende en zeer uitgebreide barbecue aan de Maasplassen.

Foto-impressie

lbl-zaal1.png
lbl-zaal2.png

lbl-carwash1.png
lbl-carwash2.png
lbl-carwash3.png
lbl-carwash4.png
lbl-carwash5.png
lbl-carwash6.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring