Waarom zegt Revamo na 60 jaar het BOVAG-lidmaatschap op?

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Het Meppelse bedrijf Revamo (REvisie VAn MOtoren) heeft na 60 jaar het lidmaatschap van BOVAG opgezegd. Lees hieronder waarom:

Volgens Revamo directeur Roelof Vedder wil het bedrijf zich meer focussen op hun core business: “De afgelopen vijftien jaar hebben we ons gespecialiseerd in slijtageoplossingen voor allerlei machines. Het stukje motorenrevisie was nog maar een zeer beperkt deel van onze omzet. Onze klanten voor de motorenrevisie kwamen allemaal uit de omgeving van Meppel. We kunnen nu het machinepark voor de revisieactiviteiten wegdoen en zo meer ruimte maken voor onze hoofdactiviteit”.

Koning

Revamo is specialist in slijtageoplossingen. “Onze klanten komen uit verschillende industrieën uit Nederland, Belgie en Duitsland. Wij passen slijtageoplossingen toe op onderdelen van machines in bijvoorbeeld de papier- en levensmiddelen industrie. Maar ook voor de energieopwekking, olie en gas en en de scheepvaart. En maken gebruik van technieken zoals thermisch spuiten en lasercladden. Met deze activiteiten blijven wij op volle kracht doorgaan,” zegt Vedder. De motorenrevisieactiviteiten worden overgenomen door Koning Technisch Bedrijf in Meppel. “Ik heb er bewust voor gekozen om mijn klanten over te dragen aan een collega BOVAG-revisiebedrijf. Zo weet ik tenminste dat er een bepaald kwaliteitsniveau is,” sluit Vedder af.

Revamo-KTBklein.jpg
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring