Koninklijke Kemper en Van Twist eerste Erkend Duurzaam Plus revisiebedrijf

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 1 min

BOVAG-lid Koninklijke Kemper en Van Twist heeft op 29 mei 2017 als eerste revisiebedrijf het Erkend Duurzaam plus certificaat behaald. Het bedrijf was al Erkend Duurzaam Basis, maar met deze extra certificering bewijst het bedrijf dat zij focus hebben op het terugdringen van energie- en afvalstromen binnen het bedrijf.

In totaal zijn er zeven BOVAG-revisiebedrijven met het predicaat Erkend Duurzaam Basis. De certificering Erkend Duurzaam levert winst op in de vorm van tijd, geld, gemak en milieu. Bovendien is het certificaat goed te gebruiken in communicatie richting klanten. Voor de overheid en voor een groeiend aantal bedrijven is duurzaamheid zelfs een eis om leverancier te kunnen worden. 

Over Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidsprogramma voor ondernemers in de mobiliteitsbranche dat gezamenlijk door de branche (RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA) is ontwikkeld. Erkend Duurzaam biedt ondernemers verschillende diensten om met maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de slag te gaan.

Meer weten? Kijk op www.erkendduurzaam.nl 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring