Komt u ook naar de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven op ReMaTec?

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 2 min

BOVAG en VIV zijn dit jaar voor het eerst samen op ReMaTec aanwezig met een netwerkpaviljoen voor leden, én BOVAG houdt er op 19 juni zijn jaarvergadering. Alle reden dus om een bezoek aan de RAI te brengen. Mis het niet en bestel uw kaarten.

BOVAG Revisiebedrijven organiseert de algemene jaarvergadering op maandag 19 juni tijdens de ReMaTec in RAI Amsterdam. Een mooie combinatie van het nuttige en het aangename: BOVAG praat u bij over de activiteiten van uw belangenvereniging én u kunt op de beurs kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en producten op uw vakgebied. 

Revisie in Cijfers

Op het programma van de ALV staan onder andere de resultaten van het onderzoek Revisie in Cijfers. Een unieke rapportage die inzicht geeft in zaken als de omvang en omzet in de revisiebranche. Daarnaast wil BOVAG graag met leden in discussie over de toekomst van de brandstofmotor. De vergadering duurt van 13.30 tot 15.00 uur, daarna is er ruimte om na te praten op het netwerkpaviljoen van BOVAG en VIV. 

Netwerkpaviljoen

Ook als u op zondag 18 juni of dinsdag 20 juni naar de ReMaTec gaat, bent u van harte welkom voor een tussenstop op het paviljoen van BOVAG en VIV. U kunt er even uitrusten van het beursbezoek, medewerkers van BOVAG en VIV ontmoeten en netwerken met collega-ondernemers.

Komt u ook? Meld u dan aan via leden.bovag.nl/revisie.

Extra oproep

BOVAG wil graag weten wat er bij zijn leden leeft. Heeft u vragen die u aan ons wilt voorleggen? Laat het weten via revisie@bovag.nl, dan nemen we uw vraag mee in de jaarvergadering.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring