Betalen uw klanten op 1 juli met duppies en pieken?

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Het motto van de BOVAG Nationale Autowasdag is: ‘Bij ons is uw gulden een euro waard’'. Hoe u invulling geeft aan dit thema is compleet aan u. BOVAG gaat consumenten via social media oproepen om in grote getalen naar deelnemende autowasbedrijven te gaan. Wilt u niet ontbreken op de deelnemerslijst? Meld u dan gratis aan.

Vorig jaar was het motto 'Autowassen voor een appel en een ei'. De BOVAG Nationale Autowasdag heeft daarmee de tongen aardig losgemaakt en veel publiek en media op de been gebracht. Dat kwam mede door het thema dat door de deelnemende BOVAG-bedrijven op verschillende manieren werd ingevuld. Bij de een kon tegen inlevering van een appel en een ei daadwerkelijk kosteloos worden gewassen, bij de ander werden appels uitgedeeld en een enkeling bakte van de ingeleverde ingrediënten appeltaarten voor de voedselbank. Een geslaagd evenement dus! 

Begin op tijd

Om het succes van vorig jaar te overtreffen is het belangrijk dat deelnemers op tijd beginnen met het bedenken en uitwerken van hun eigen actie. Zoek bijvoorbeeld samenwerking op met autobedrijven in de buurt, leg daar papieren guldens neer die ze bij uw bedrijf kunnen inwisselen voor iets leuks. Kortom: laat uw creativiteit de vrije loop! BOVAG is erg benieuwd naar wat deelnemers allemaal van plan zijn. Deel uw ideeën daarom met ons via autowas@bovag.nl

> Meer informatie en aanmelden leden.bovag.nl/autowasdag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring