Hoofdprijs WinterWasWeken uitgereikt

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De winnende wasbeurt is gedaan in Naaldwijk bij Carwash Westland. Patrick van Nieuwkerk liet daar tijdens de BOVAG WinterWasWeken zijn auto wassen en won na het insturen van de code op zijn kanskaart de hoofdprijs, een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro.

Nieuwkerk was blij verrast toen hij hoorde dat hij de winnaar is van de auto. Iedereen die in januari de auto heeft gewassen bij één van de deelnemende BOVAG Autowasbedrijven ontving in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Die kaart gaf de ontvanger sowieso recht op een gratis abonnement op een krant naar keuze. Daarnaast maakte elke klant ook kans op een auto ter waarde van 10.000 euro en één van die vier wintersportcheques. Carwash Westland in Naaldwijk was één van de deelnemers aan deze actie. 

WinterWasWeken-uitreiking-(klein).jpg

 

Ook in de winter de auto wassen 

Het is belangrijk om ook in de winter de auto regelmatig te wassen. De wegen liggen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto’s allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera’s, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring