Nieuw: het Grote-voorbeelden-nummer van de BOVAGkrant

Laatste update 10 augustus 2017 Leestijd: 2 min

In dubbeldikke zomernummer van de BOVAGkrant zijn inspirerende voorbeelden gebundeld, van zowel binnen als buiten de branche. Denk aan de hotelketen Van der Valk, de vliegende auto van PAL-V, dealerholding Wensink Automotive en Fietsenwinkel.nl. De BOVAGkrant is ook online te lezen via bovagkrant.nl.

Klik hier om BOVAGkrant online door te bladeren

Verder lezen:

In de BOVAGkrant wordt verwezen naar de volgende informatie en video's:

Handige voorbeelden: handige documenten en contracten 

Praktische voorbeelden zijn volop te vinden bij BOVAG (daarover is meer te lezen in dit artikel). Arbeidscontracten afgestemd op de cao's Tank & Was en Motorvoertuigen. Of u nu op het punt staat een BBL-leerling aan te nemen, iemand een tijdelijk contract als verkoper in de showroom wil aanbieden of een arbeidsovereenkomst wil sluiten met een monteur die vast in dienst komt. Op het (oude) ledenportaal kunnen leden kosteloos en exclusief voorbeelden van contracten downloaden: leden.bovag.nl. Gebruik de zoekfunctie om de documenten te vinden.

Innovatieve voorbeelden van onze wester- en oosterburen

Het ene na het andere innovatieve idee wordt geboren, uitgewerkt en in de markt gezet. In Nederland, maar ook daarbuiten. Lees in de BOVAGkrant over ‘disruptors’ uit Amerika en Azië die de boel wereldwijd op stelten zetten.

B8ta: geen hele winkel maar een meter plank

Shift: occasion zonder gedoe

Truecar: ultieme transparantie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring