Congres Vooruit! Wie staat er bij u aan de pomp?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De ene klant gooit z'n auto vol en rijdt snel weer door, de ander koopt iedere dag zijn lunch bij u, en weer een ander komt alleen als u de laagste prijs van de regio aanbiedt. BOVAG heeft onderzoek gedaan naar verschillende type 'tankers'.

Wie dat zijn, en hoe u optimaal op hun behoefte kunt inspelen vertellen we u op 21 november tijdens het congres. Komt u ook? Het congres vindt op maandag 21 november plaats op een unieke locatie: Fort Voordorp in Groenekan. Deelname is geheel gratis voor BOVAG-leden.

Drie delen
Het programma bestaat uit drie losse onderdelen: een informatief brancheprogramma, praktische workshops en een inspirerend plenair programma. Hieronder leest u wat er in het brancheprogramma voor tankstations staat:
  • Sytze van Stempvoort van Young Advisory Group over Tankstation 2.0. Hoe gaat het tankstation de komende jaren veranderen en welke kansen zijn er? Ook presenteren we de tool die pomphouders inzicht geeft in welke onderwerpen aandacht behoeven voor een toekomstbestendige onderneming. 
  • Bureau Beautiful Lives Gebruikersonderzoek Tankstations. Hoe kijkt de consument naar het tankstation? Welke type ‘tankers’ zijn er te onderscheiden en hoe kunt u hier op inspelen? U hoort het 21 november.
  • ALV. Instemming van de leden voor volgende bestuurstermijn van Luco Wiltink, Pieter Bogaers en Ed van Zuijlen

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring