Congres Vooruit! Beweegredenen thuis- vs machinaalwassen in kaart gebracht

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De ene consument kiest ervoor om zelf met emmer en spons de auto te wassen, de ander kiest voor het gemak en snelheid van de wasstraat. BOVAG heeft onderzoek gedaan naar verschillende type 'wassers'. Wie dat zijn, en welke afweging maken zij bij de keuze voor thuiswassen of de wasstraat? We vertellen er over op 21 november tijdens het congres.

Het congres vindt op maandag 21 november plaats op een unieke locatie: Fort Voordorp in Groenekan. Deelname is geheel gratis voor BOVAG-leden.

Drie delen
Het programma bestaat uit drie losse onderdelen: een informatief brancheprogramma, praktische workshops en een inspirerend plenair programma. Hieronder leest u wat er in het brancheprogramma voor autowasbedrijven staat:
  • Arno Buurman (Beautiful Lives) over het gebruikersonderzoek autowasbedrijven. Welke typen ‘wassers’ zijn er en hoe kunt u uw voordeel doen met deze kennis? We praten u bij aan de hand van highlights uit het onderzoek.
  • Hannie Tak (BOVAG) over de WinterWasWeken. De insteek voor de winterwaswekencampagne is dit jaar anders. Hoe ziet de campagne er uit? En hoe kunt u aanhaken?
  • International Carwash Show 2017. De inschrijving voor deze studiereis is inmiddels geopend. We lichten kort nog even het (voorlopige) programma toe.
  • ALV. De verkiezing voor een nieuw bestuurslid vindt plaats.

 > Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring