Gratis workshop: maak je eigen Ondernemingsdossier aan

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Tijdens de ledenbijeenkomst van BOVAG Tankstations op 14 april heeft u kennis gemaakt met het Ondernemingsdossier. Om het u makkelijk te maken, organiseert BOVAG samen met NOVE een gratis workshop, zodat u ter plekke uw eigen dossier kunt aanmaken.

Op 30 juni loopt u letterlijk met uw laptop onder de arm het BOVAG-huis binnen en na afloop loopt u weer naar buiten met een werkend Ondernemingsdossier. Inloop vanaf 9.30 uur, start om 10.00 uur en we eindigen om 12.30 uur met een lunch. Geef u op via tankstations@bovag.nl, de workshop gaat door als 15 ondernemers zich inschrijven.

Vergunningen veilig in de cloud
Het Ondernemingsdossier is een gratis softwaretool waarmee u al uw vergunningen veilig in de cloud kunt zetten. Toezichthouders, zoals milieudiensten, kunnen op afstand uw vergunningen inzien; wat betekent dat zij niet meer langs hoeven te komen. En dat scheelt u tijd, geld en ergernis. Maar om daar ook van te profiteren, moet u natuurlijk wél een eigen Ondernemingsdossier aanmaken - en daar gaat BOVAG u op 30 juni mee helpen. "Leden reageren positief op het Ondernemingsdossier, maar tegelijkertijd geven ze aan dat enige hulp bij het inrichten van het dossier wel prettig zou zijn. Vooral bij de Activiteiten Internet Module (AIM), die je bij het inrichten van je dossier moet doorlopen, is dat makkelijk", legt milieuspecialist Jan Bessembinders van BOVAG uit. "Op 30 juni stellen we leden daarom in staat om onder deskundige begeleiding een eigen dossier aan te maken." Bessembinders raadt leden aan om te komen, want vragen worden direct beantwoord. "Voorkennis over het Ondernemingsdossier is niet vereist, een laptop met wifi-mogelijkheid wél, dus breng die mee."

Geef u op via tankstations@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring