Terugblik leden-bezoeken-ledendag

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Nederland loopt op technisch gebied voor op het gebied van de carwash. Tot die conclusie kwam de afvaardiging van BOVAG-leden die afreisden naar Nashville voor de ICA. Tijdens de leden-bezoeken-ledendag op 26 mei deed branchemanager Erik Stern uitgebreid verslag van de studiereis.

De Nederlandse autowasbranche is niet op alle vlakken koploper. Zo is er nog veel te leren van de marketingstrategieën van bedrijven in de VS en zijn ze daar volop aan het innoveren op het gebied van onbemand betalen.

Klantreis

Voorzitter Mark de Graaf riep leden op om actief betrokken te zijn bij de BOVAG-club. Hij doelde op de leuke projecten zoals het in kaart brengen van de zogeheten Customer Journey van een wasklant. Dit project is erg interessant en leerzaam voor de BOVAG ondernemers. In het najaar worden de resultaten bekend gemaakt en hebben de leden uniek materiaal in handen om nog meer klanten aan zich te binden. En dat is precies wat de leden willen.

Officieel

Er zijn ook officiële zaken behandeld tijdens de ledenvergadering. André van Riet nam afscheid als ledenraadslid van BOVAG. Vincent van den Dungen treedt in zijn voetsporen. Tevens zijn de aanwezigen leden akkoord gegaan met het besluit om de kosten voor de jaarlijkse legionellakeuring te betalen vanuit de contributie. Deze extra kosten zullen vanaf 2017 worden verwerkt in de contributie.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring