Mis het niet: Ruud Veltenaar op jaarvergadering Revisie

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Hoe ziet de toekomst van revisiebedrijven eruit? Het antwoord krijgt u op 21 juni van trendwatcher Ruud Veltenaar. Hij is een van de inspirerende sprekers tijdens de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven. Mis het niet en meld u snel aan!

Filosoof Ruud Veltenaar is over de hele wereld actief en werkt onder andere voor Apple, de Europese Centrale Bank, Philips, Unilever, Coca Cola en instituten op het gebied van onderwijs, zorg, energie en duurzaamheid. Veltenaar publiceert en spreekt over megatrends en ontwikkelingen en hoe je als bijvoorbeeld ondernemer het beste op de toekomst kunt anticiperen. Tijdens zijn presentatie zal Veltenaar laten zien welke uitdagingen revisiebedrijven te wachten staan en hoe zij in turbulente tijden het verschil kunnen maken en de beste besluiten kunnen nemen.

Unieke locatie
Tijdens de jaarvergadering hoort u ook meer over de politieke lobby van BOVAG het komende jaar en over de samenwerking met VIV. Dit alles vindt plaats in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Naast het formele gedeelte krijgt u een unieke rondleiding door het museum. De vergadering start om 12.00 uur met een lunch en om 17.30 wordt afgesloten met een gezellige borrel. Uiteraard is er genoeg tijd om te netwerken met collega’s in de branche. Aanmelden kan via: leden.bovag.nl/revisie.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring