Gaat mee naar de Carwash Show in Nashville

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Speciaal voor u als carwash professional organiseert BOVAG dit jaar van 8 t/m 12 mei een studiereis naar The Car Wash Show in Nashville. Meld u snel aan voor deze onvergetelijke studiereis.

Na het grote Europese succes in Amsterdam vorig jaar, nodigt BOVAG u uit om dit jaar gezamenlijk naar de International Carwash Association in de Verenigde Staten te gaan. Er is een programma samengesteld met boeiende carwash-bezoeken, interessante sprekers, een BOVAG-borrel in Holland House, diners en natuurlijk een spectaculaire openingsshow.

Kijkje in de keuken
Een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij autowasbedrijven op een ander continent. Kortom, een onvergetelijke studiereis samen met uw (branche)collega’s. Exclusief voor u als BOVAG-lid hebben wij een korting kunnen bedingen op de toegangsprijs (normale prijs $ 399). Daar bovenop is een deel van de studiereis aftrekbaar van de belasting.

Aanmelden
Gaat u ook mee? Aanmelden kan tot 26 februari door een e-mail te sturen naar autowas@bovag.nl. Vermeld daarbij: het aantal deelnemers, namen/mobile nummers van de deelnemers, bedrijfsnaam en adres. BOVAG neemt na uw aanmelding contact met u op. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via (06) 12 09 03 33.

Meer informatie over de studiereis:
Arrangement en kosten
Aankomst: zondagmiddag 8 mei 2016
Vertrek: donderdag 12 mei 2016

De reis bestaat uit:

  • 4 nachten in 4* hotel (Courtyard by Marriott Nashville)
  • 3 dagen beurstoegang incl. sprekerssessies en openingsfeest
  • 4x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • BOVAG Holland House borrel
  • Vervoer rondom de beurs
  • Carwash-bezoeken in Nashville e.o.

Exclusief vlucht en transfer. De vlucht dient u zelf te boeken. Meerdere leden hebben namelijk aangegeven de reis te combineren met een privéverblijf.
 
Prijs per persoon, op basis van:

  • 1 persoon, privékamer: € 1.595*
  • 2 personen, gedeelde kamer: € 1.295

*Reist u met uw partner en wil deze geen gebruik van het arrangement? Dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het verblijf en kunt u kiezen voor de éénpersoons, privékamer. Let wel dat alle overige kosten eten, drinken ect. wel voor eigen rekening van uw partner zijn.
 
Fiscaal voordeel
De studiereis is voor 73,5% aftrekbaar van de belasting. Als u alleen reist, dan heeft u recht op een belastingaftrek van +/- € 1.172. Deze aftrek is ook toe te passen op uw vliegticket. Als u veel studiereizen en congressen bezoekt, kunt u mogelijk 100% aftrekken, maar dit geldt alleen voor het bedrag boven de drempel van € 4.500. Bovendien zijn studiereizen voor uw personeel uitgezonderd van de werkkostenregeling.
 
Programma
Zondag 8 mei
Vanaf 14.00 uur kunnen we inchecken bij het hotel. Rond 17.00 uur verzorgt BOVAG een ‘kick-off’ in het Holland House met een netwerkborrel voor uw collega’s en reisgenoten. Rond 19.00 uur gaan we in gezamenlijk dineren.
 
Maandag 9 mei
Start van de Carwash Show. We verzamelen na het ontbijt in de lobby van het hotel. Vanaf daar gaan we gezamenlijk naar de beurs en beginnen we met twee interessante sprekers. U kunt zelf beslissen waar uw voorkeur naar uit gaat (info volgt t.z.t.). Na de lunch bent u vrij om de beurs te bezoeken. Om 18.00 uur zijn we uitgenodigd voor de spectaculaire openingsshow “Welcome to Nashville”. De show duurt tot circa 22.00 uur.
 
Dinsdag 10 mei
Op dinsdag 10 mei kunt u ’s ochtends de stad bezoeken of deelnemen aan nog twee interessante sprekerssessies. ’s Middags kunt u de beurs bezoeken of ervoor kiezen om Nashville te bezoeken. Aan het eind van de middag gaan we in het BOVAG Holland House borrelen. Daarna gaan we ‘US Style’ in de buitenlucht barbecueën (klassiek in Nashville en uiteraard als het weer het toelaat).
 
Woensdag 11 mei
We verzamelen na het ontbijt in de lobby van het hotel en gaan gezamenlijk een Car Wash Tour doen rondom Nashville. De lunch wordt verzorgd. Dineren is ’s avonds vrij in te vullen en op eigen gelegenheid.
 
Donderdag 12 mei
We nemen bij het ontbijt afscheid van elkaar. Voor de vertrekkende deelnemers regelen we vervoer naar de airport. De deelnemers die blijven of vertrekken naar een andere locatie kunnen dit naar eigen inzicht regelen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring