Friese gastvrijheid tijdens eerste regiobijeenkomst

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Een groep van 23 revisieprofessionals kwam vorige week dinsdag samen in Sneek bij De Boer Motorenrevisie. Eigenaar Thom de Boer gaf aanwezigen een kijkje in de keuken van zijn bedrijf. De eerste regiobijeenkomst was naast leerzaam ook erg gezellig.

Leden werden ontvangen met een soep en een broodje. Hierna heette Hans Gerrits namen het bestuur van BOVAG Revisiebedrijven iedereen van harte welkom. De groep bedankten gezamenlijk Alberta Früchnicht voor haar inzet in de BOVAG-ledenraad.

Wat leeft er in het noorden?

Marianne Tromp van Demontage- en Revisiebedrijf Ronald Morien vertelde aan de aanwezigen hoe het bedrijf de draad weer op moest pakken na het overlijden van de eigenaar Ronald Morien. Een inspirerend en indrukwekkend betoog wat aanzet tot nadenken. Marianne drukte ondernemers op het hart om zaken vooraf vooral goed te regelen. Denk er goed over na, zijn zaken nog niet op orde en weet je niet waar te beginnen, vraag dan of BOVAG hierin advies kan geven. Tijdens de borrel werd midden tussen alle machines volop genetwerkt. Leden wisselden met elkaar uit hoe zij zaken hadden geregeld. Weer anderen maakten afspraken met elkaar.

Vier regiobijeenkomsten in 2017

Ook volgend jaar gaat BOVAG het land in. In totaal organiseren we vier regiobijeenkomsten. BOVAG informeert u daar via de BOVAG-nieuwsbrief over.

Foto's

rvs1.jpg
rvs4.jpg
rvs5.jpg
rvs6.jpg
rvs7.jpg
rvs2-(1).jpg
rvs3-(1).jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring