Wie maakt het lekkerste ‘Broodje On the move’?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de Horecava 2016 wordt voor de eerste keer de vakwedstrijd voor het Lekkerste Broodje van Nederland ‘On the move’ gehouden. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en werknemers werkzaam zijn bij ‘on the move’ eetgelegenheden, zoals trein- en busstations, vliegvelden en dus ook tankstations langs de weg.

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert deze vakwedstrijd in samenwerking met SVO vakopleiding food en Koninklijke Horeca Nederland. Tijdens de finale op de Horecava (11- 14 januari 2016) bereiden en presenteren de deelnemers binnen zeven minuten vijf identieke warme of koude broodcreaties. De creaties worden allemaal geserveerd in een meeneemverpakking. Elke inzending wordt beoordeeld door een praktijkjury en proefjury. De praktijkjury kijkt onder meer naar de werkwijze en hygiëne. Presentatie, creativiteit, uiterlijk en smaak worden beoordeeld door de proefjury. Meer informatie over de reglementen en voorwaarden staat op www.wedstrijden.nl.
 
Acht vakwedstrijden
Tijdens de Horecava 2016 worden acht vakwedstrijden georganiseerd in de Fastservice Arena. Naast het Lekkerste Broodje ‘On the move’ zijn dit:
-       Lekkerste Broodje Horeca
-       Lekkerste Broodje Catering
-       Lekkerste Pizza
-       Lekkerste Kindermenu
-       Lekkerste Hamburger fastest
-       Lekkerste Hamburger finest
-       Lekker Anders
 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring