Aftellen tot jaarcongres Autowasbedrijven op Car Wash Show Europe

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Gratis naar de Car Wash Show Europe in AmsterdamRAI én het jaarcongres van BOVAG Autowasbedrijven bijwonen? Dat kan volgende week dinsdag 6 oktober, want BOVAG combineert die twee informatieve evenementen dit jaar. Mis het niet en schrijf u nog snel in.

Het jaarcongres van BOVAG Autowasbedrijven wordt dit jaar op 6 oktober tijdens de Car Wash Show Europe gehouden in de RAI. U kunt de beursvloer van de show gratis bezoeken voorafgaand en na het congres van BOVAG Autowasbedrijven. BOVAG regelt voor u de aanmelding.  
Dit en het programma van het jaarcongres BOVAG Autowasbedrijven kunt u allemaal nalezen in de uitnodiging die u vorige week ontving. Zorg dat u er ook bij bent en meld direct aan. Klik hier om direct aan te melden of voor meer informatie.

Het programma in het kort: 
 
12.00 uur: Ontvangst met lunch
13.00 uur: Inhoudelijk programma
  • Branche-actualiteiten: voorzitter Mark de Graaf praat u bij over actualiteiten in de wasbranche, slibafvoer en legionellapreventie.
  • Wassen in cijfers: wat is er gebeurd in wasland afgelopen jaar? Inclusief een interessante cijfervergelijking tussen de EU en USA.
  • The early days of car washing: Tom Hoffman jr. van Hoffman Carwash (Engels gesproken).
  • Sportsponsoring: Tom Huyskens van BOVAG laat u zien hoe je meer uit uw sponsoreuro kunt halen. Inclusief tips voor het maken van slimme afspraken met verenigingen of clubs. Kom en ontdek hoe u uw sponsorgeld optimaal benut!
 
15.00 uur: Einde

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring