Winterwassen op de radio

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Rijen dik staan automobilisten bij dooi te wachten op een wasbeurt om het wintervuil eraf te laten wassen. Maar als het vriest of sneeuwt is het vaak stil. Om u te helpen om ook in deze tijd meer traffic te genereren promoot BOVAG wassen in de winter op de radio! Wilt u nog meer traffic genereren? Doe dan ook mee met de WinterWasWeken!

De radiocommercial zal door het hele land uit de speakers komen bij Omroep Brabant, Radio Flevoland, Radio Oost, Omrop Fryslân, Radio Drenthe, Radio Gelderland, Radio M Utrecht, Radio Noord, Radio Oost, Radio Noord-Holland, L1 Radio, Radio West, Omroep Zeeland en Radio Rijnmond. Beluister de radiospot hier. U mag de radiospot ook zelf gebruiken.

WinterWasWeken

Als autowasbedrijf kunt u natuurlijk ook allerlei middelen inzetten om ook meer traffic in de winter te genereren. Zo zijn er diverse promotiemiddelen voor de WinterWasWeken die u gratis kunt bestellen. Past het promomateriaal niet bij uw eigen huisstijl? Dan kunt u ook bronbestanden downloaden en gemakkelijk de stempelkaart, de flyer en de poster aan laten passen door uw vormgever. Na opmaak nog even drukken en klaar!
 

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de WinterWasWeken

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring