Workshop ‘Vergroot uw lokale vindbaarheid met een volledig Google Mijn Bedrijf-profiel (GMB)’

Terug

De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent: met frisse energie weer aan het werk en nieuwe plannen maken voor het najaar. Om u te inspireren organiseert BOVAG samen met Google diverse webinars over onder andere online marketing, vindbaarheid, adverteren en social media. Deelnemen is gratis voor BOVAG-leden.

Workshop ‘Vergroot uw lokale vindbaarheid met een volledig Google Mijn Bedrijf-profiel (GMB)’

Wilt u leren hoe u met Google Mijn Bedrijf meer (potentiële) klanten kunt bereiken? Doe dan mee aan deze live demo van anderhalf uur. U krijgt diverse tips voor optimale lokale vindbaarheid. Van het bereiken van uw klanten middels de integratie van de juiste zoekwoorden tot het geven van relevante informatie. U ontdekt nieuwe mogelijkheden voor klantinteractie en u krijgt inzicht in hoe mensen het liefst contact met u maken. Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee u uw bedrijfsprofiel en bedrijfswebsite kunt promoten op Google Zoeken en Maps. Deel wat uw bedrijf zo bijzonder maakt!

Tijdens deze online workshop geeft een expert van Google u praktische informatie en handige tips. De inhoud is speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. 

Meld u aan  

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 12 oktober 2021
    Van 19:30 - 21:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring