Nationale Autowasdag 2018

Terug

Vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom steunt de Nationale Autowasdag van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven dit jaar Villa Pardoes. Stichting Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een onvergetelijke gratis vakantie. De Nationale Autowasdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 juni, de laatste zaterdag voor de start van de zomervakantie. BOVAG-ondernemers kijken elk jaar erg positief terug op deze dag. Doe mee, steun Villa Pardoes en meld uw bedrijf vandaag nog aan.

De actie

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 30 juni, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert, draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal €25.000,- in te zamelen voor Villa Pardoes. Maar dit kan natuurlijk veel meer worden als iedereen deelneemt en het mooi ‘wasweer’ wordt.

Om de actie aan te kleden maakt BOVAG samen met Villa Pardoes een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het Antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje Efteling met het hele gezin. Alle tekeningen worden verzamelt door BOVAG om ze uiteindelijk samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aan te bieden aan Villa Pardoes. Onder de noemer ‘Wij versieren Villa Pardoes!’.

Als extraatje kunnen de deelnemende autowasbedrijven hun klanten een gratis drankje aanbieden (sample). Wij zorgen voor de distributie hiervan naar uw locatie. Let op: de voorraad is beperkt. Bij inschrijving kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de sample-actie.

Meedoen met uw BOVAG Autowas- of Poetsbedrijf 

 1. Meld u voor 25 juni aan via de aanmeldlink onderaan deze pagina. | U ontvangt in de week van 19 juni de kleurplaten en een spandoek, waarmee u kunt laten zien dat uw bedrijf deelneemt aan de BOVAG Nationale Autowasdag. Let op: alleen bedrijven die zich aanmelden krijgen het spandoek toegestuurd en alleen zij worden op www.bovag.nl genoemd als deelnemer.
 2. Download het promotiepakket. | Gebruik het promotiemateriaal om de BOVAG Nationale Autowasdag lokaal onder de aandacht te brengen en natuurlijk om te laten zien dat uw bedrijf die dag meedoet. U kunt bijvoorbeeld een voorbeeldpersbericht en posters downloaden, die u kunt voorzien van uw eigen bedrijfsnaam- en logo. Download hier het promotiepakket.
 3. Afronding actie | Achteraf vragen wij de deelnemers aan te geven hoeveel geld ze hebben binnengehaald voor Villa Pardoes op 30 juni. Over de verdere afhandeling ontvangt u vlak voor de actie instructies.
 4. Cheques en kleurplaten | Wilt u gebruikmaken van de voorbeeldcheque, of heeft u extra kleurplaten nodig? Ook die zijn te vinden in de toolkit

Deelname

Klik hier om direct in te schrijven en mee te doen aan de Nationale Autowasdag. Laten we er met de branche weer een succesvolle dag van maken!

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2018

Goede doel

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke kosteloze vakantie aan voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte.

Klik hier voor meer informatie over Villa Pardoes

 

Op een rijtje:

 • Locatie: Landelijk
  Uw adres
  Diverse plaatsen in heel Nederland
 • Datum: 30 juni 2018
  Van 00:00 - 12:00
 • Voor afmeldingen en vragen: autowas@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring