Welkom op een van de komende regiobijeenkomsten 

Laatste update 07 maart 2024 Leestijd: 2 min

Wat is belangrijk om te weten over de branche en over ontwikkelingen voor ondernemers met een autobedrijf? Tijdens de regiobijeenkomsten voor BOVAG onafhankelijke autobedrijven laat BOVAG dit in een twee uur durende presentatie voorbij komen. De bijeenkomsten zijn door het hele land. Wil je er ook bij zijn? Je hebt nog vijf kansen! 

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod komen zijn:  

  • INDI voor onafhankelijke autobedrijven, om je klantenbestand actueel te houden 
  • BOVAG Brandstofvisie 
  • SERMI-certificaat 
  • De duurzaamheidsrapportage CSRD 
  • Leerbedrijven 
  • Garantie producten en diensten 
  • viaBOVAG Adviestool 

Evenementen 

Gerard ten Buuren (voorzitter BOVAG onafhankelijke autobedrijven) en branchemanager Jaap Verweij lichten al deze onderwerpen en meer uitvoerig toe en natuurlijk is er tussendoor gelegenheid om vragen te stellen. Van sommige onderwerpen heb je wellicht al gehoord, anderen hebben misschien minder je interesse, maar allemaal zijn ze voor bijna alle ondernemers in de branche belangrijk. Ook OOMT en Autotrust zijn aanwezig om toelichting te geven op hun producten en diensten. 

Roermond 

De eerste regiobijeenkomst was met ruim tachtig aanwezigen een drukbezochte avond in Roermond. Er werd genetwerkt, bezoekers konden hun vragen stellen aan de presentatoren en aan de aanwezige accountadviseurs. Vragen die zij stelden, gingen over onder andere: leaseonderhoud, AVG, Autotrust en viaBOVAG. Als aandachtspunt gaven deelnemers mee dat BOVAG wat meer aandacht mag besteden aan het verschil tussen BOVAG Garantie en non-conformiteit. Die handschoen is opgepakt en daar is deze week in de nieuwsbrief direct aandacht aan besteed:

Komende bijeenkomsten 

Let op: door de vele aanmeldingen lopen de locaties snel vol. Zo is de locatie Breda helaas al helemaal volgeboekt. Er zijn nog plaatsen over in: Oostzaan-Amsterdam, Hengelo, Den Haag-Nootdorp, Bunnik en Duiven. 

Bekijk hier meer informatie over de regiobijeenkomsten 2024

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring