Jaarcongres BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Terug

Hoe blijf u zichzelf onderscheiden? Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? Hoe neemt u uw klanten daarin mee? En wat mag wettelijk gezien wel en niet in het vergaren van klantdata? Dit stond centraal tijdens het Jaarcongres BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op woensdagmiddag 15 november.

Samen op reis naar morgen; het is nu meer dan ooit nodig om te werken aan de toekomst als één club. Een toekomst waarin verhuurbedrijven een flexibele en schone manier van mobiliteit kunnen bieden aan consumenten. En waarin de kansen voor het oprapen liggen. Maar waar begint u? En welke uitdagingen komen daarbij kijken? Tijdens het verhuurcongres op 15 november is er ruimte voor onderlinge dialoog, inspirerende lezingen en praktische handvatten. Zodat we ons vandaag klaar kunnen maken voor wat er morgen komen gaat.

Downloads:

De sprekers op een rij

Henkjan Smits: wat is uw Business X Factor?

Henkjan Smits - vooral bekend als “dat strenge jurylid uit Idols” - weet als geen ander hoe lastig het is om een reputatie te veranderen. Met de ervaring van tien seizoenen talentjachten op zak, stimuleert en coacht hij inmiddels bedrijven in het vinden van hun Business X Factor. Waarin bent u buitengewoon? En hoe kunt u zich als verhuurbedrijf onderscheiden? In een inspirerende workshop reikt hij handvatten aan waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt. (Foto: Bullet-Ray - NPO Radio 5)

Topscheidsrechter Björn Kuipers over omgaan met verandering

Als we het hebben over “Ondernemen is topsport”, dan weet Björn Kuipers waar hij het over heeft. Zo floot hij tijdens het WK in Brazilië als enige Nederlandse scheidsrechter drie wedstrijden. Daarnaast is hij supermarkteigenaar. Presteren onder druk, omgaan met verandering en het leiden van een succesvol team; Kuipers vertaalt de uitdagingen van het voetbalveld naar het ondernemerschap.
 

Privacy en data in de verhuurbranche: wat mag wel en niet? door Silvia Vinken

Het vergaren en inzetten van klantendata is onmisbaar om succesvol te kunnen innoveren. Maar met de ingang van de algemene verordening gegevensbescherming op 25 mei 2018, zal de nadruk - meer dan nu - liggen op uw verantwoordelijkheid als bedrijf om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt. Wat mag daarin wel en wat niet? Advocaat Silvia Vinken vertelt waar u op moet letten.
 

Programma

12.30 uur Pre-congres: Rogier Kuin (hoofd Public Affairs bij BOVAG) over Toekomstverkenning Mobiliteitsretail 2030: hoe ziet mobiliteit er in 2030 uit?

14.00 uur Opening congres en actualiteiten uit de branche met voorzitter Wim Slagter en branchemanager Marjolein Ruijgrok, onder leiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jansen

14.40 uur Henkjan Smits: wat is jouw Business X Factor?

15.20 uur Pauze & Informatiemarkt

16.05 uur Omgaan met verandering door Björn Kuipers

17.05 uur Privacy en data in de verhuurpraktijk. Wat gaat er in 2018 veranderen? door Silvia Vinken (advocaat)

18.00 uur Dinerbuffet

20.00 uur Einde congres

Sponsoren

Het jaarcongres werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

 

Op een rijtje:

  • Locatie: De Landgoederij
    Camminghalaan 30
    3981 GH Bunnik
  • Datum: 15 november 2017
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring