De BOVAG-vakman app voor fietsbedrijven

Laatste update 19 oktober 2018 Leestijd: 4 min

01 De BOVAG-vakman app: the game in ON!

BOVAG heeft een app ontwikkeld waarmee u de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en samenwerking van uw team kunt verbeteren: de BOVAG-vakman app. Na een succesvolle pilot lanceert BOVAG deze app nu voor alle aangesloten fietsbedrijven.

Ga nu aan de slag!

Meedoen aan de vakman app is gratis en exclusief voor BOVAG-leden. Download de app in de App Store of de Google Play Store en meld u uiterlijk 28 oktober aan. De game start op 22 oktober en loopt tot 17 december. Leuk en leerzaam voor het hele team!

Met de game:

  • vergroot u de kennis van uw medewerkers over uw klanten
  • stimuleert u uw medewerkers klantgerichter te werken
  • verbetert u de verkoopvaardigheden van uw medewerkers 
  • stimuleert u de samenwerking tussen verkoop en werkplaats
  • vergroot u het werkplezier en de medewerkerstevredenheid
  • haalt u het optimale uit uw team en uw bedrijf

What’s in the game?

Gedurende 8 weken krijgt uw team via de app steeds opdrachten om samen uit te voeren. Denk aan samen verkoopdoelen stellen en deze plannen uitvoeren, het invullen van een quiz over verschillende klanttypen of een wedstrijd wie het snelst een band kan wisselen of het best klanten kan verrassen. Alle resultaten worden geregistreerd in de app. Het bijhouden van de app kost maximaal 15 minuten per week. Voor de uitvoering van de opdrachten moet u rekenen op circa 30 minuten, maar dit vindt plaats tijdens reguliere werkzaamheden. Van elke opdracht /missie wordt uw winkel beter. Geen theorie maar werkend leren; dat past bij de fietsbranche.

Wat vinden andere ondernemers van de Vakmanapp?
Deze app is het resultaat van de ervaringen van verschillende fietsondernemers en BOVAG. Een aantal collega’s testte de app voor u. Bekijk hier wat zij van de BOVAG Vakman-app vinden:
 

Hoe doe ik mee?

Ga naar de App Store van Apple of de Google Play Store en download de BOVAG-vakman app uiterlijk 28 oktober. Deelname aan de game en het downloaden van de app is gratis en exclusief voor BOVAG-leden. De game start op maandag 22 oktober 2018 en loopt tot 17 december.  

Competitie met andere fietswinkels: ga de uitdaging aan!

De app zit boordevol competitieve elementen die leuk zijn om te doen, maar ook het fanatisme van uw team stimuleren. Alle resultaten worden automatisch in de app geregistreerd en daarmee gaat u de strijd aan met andere fietsenwinkels. Dé kans om collega-ondernemers uit de buurt te laten zien hoe goed uw team is. Per onderdeel kunt u met uw team poulewinnaar worden en er wordt één overall winnaar bekend gemaakt. BOVAG beloont de winnaars met leuke prijzen, maar het gaat natuurlijk vooral om de eer.

Hoe doet u mee: stap voor stap

  1. Download uiterlijk 28 oktober de app via de App Store van Apple of de Google Play Store
  2. Laat uw team een teamleider kiezen of wijs zelf een teamleider aan. Uit de pilot met de game is gebleken dat teams met een actieve teamleider beter scoren, langer doorspelen en actiever met de app omgaan.
  3. Ga vanaf 22 oktober aan de slag met de opdrachten. Bekijk regelmatig de resultaten van uw team en vergelijk deze met scores van collega-ondernemers. Natuurlijk is het ook handig en interessant om de uitkomsten met uw team te bespreken.
  4. Welke stappen heeft uw team gezet? We ontvangen graag uw feedback. En vanzelfsprekend maken we dan ook de winnaars bekend!

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring